Fenerbahçe'de 6-7 Haziran'da gerçekleştirilecek Olağanüstü Seçimli Genel Kongresi öncesi adaylar ortak bir noktada buluştu.

DSÖ'den Hantavirüsü Açıklaması
DSÖ'den Hantavirüsü Açıklaması
İçeriği Görüntüle

MİLLİ MAÇ NEDENİYLE ERTELENEBİLİR

1 Haziran tarihinde Kadıköy'de oynanacak olan Türkiye-Kuzey Makedonya hazırlık maçı nedeniyle ertelenebileceği iddia edildi.

Fenerbahçe'de aday olan iki aday ise seçimin ertelenmemesi için anlaşmaya vardı.

TFF ise maçı başka bir stadyuma almayacağını söyledi.

SEÇİM SADECE STADYUMDA

Fenerbahçe'de üye çokluğu nedeniyle seçimler sadece stadyumda gerçekleşiyor.

HAKAN SAFİ'DEN SÜRPRİZ ÖNERİ

Başkan adaylarından Hakan Safi, seçimin ertelenmesi yerine daha erken bir tarihe çekilmesinin daha iyi olacağını söyledi. Safi, ''Seçim ileri bir tarihe değil daha erkene çekilsin. Fenerbahçe'nin kaybedecek 1 dakikası yok. Takım 25 Haziran'da sezonu açıyor. Gelip hızlı bir şekilde Şampiyonlar Ligi'ne gidecek takımı kurmak istiyorum'' dedi.

AZİZ YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA

Bir diğer aday ise, ''Seçim takviminin bozulmasının bir manası yok. Biz tarihlere uyulmasını istiyoruz. Önümüzde Dünya Kupası var, transfere dair önemli çalışmalarımız var. Fenerbahçe'nin menfaati için seçim tarihinde yapılmalı. Net görüşümüz budur'' diye konuştu.

Muhabir: Barış Berkant Oğuz